Modele de balustrade din lemn interior

Trepte din lemn de prelucrare Vintage, contratrepte si plinta Albe. Acoperire Perfecta cu modelul de Trepte din lemn de prelucrare Classic unul dintre cele mai complexe proiecte datorita numarului ridicat de Trepte cu forma neregulata realizat cu ajutorul serviciilor de massurare Digitala. Provocarea confisarii tereptelor L-Shape cu bordare de 8cm este PE depeline rasplatita de Rezultatul obtinut. Balustrada Metalica montata in nituri si Batuta de vreme intregeste stilul clasic, autentic al locatiei ce adopta si amplification eleganta lemnului masiv. SCARI interioare flotante cu Trepte din lemn de FAG simple treptele din lemn de prelucrare plein chêne, realizate DIN lamele continuer de calitate superioara ofera proiectului eleganta vizata. Nuantarea lemnului de prelucrare cu Pigmenti deschisi ofera un ton UNIC intregului proiect. Fibra lemnului de prelucrare este evidentiata prin imprégnarea acesteia in profunzime. Structura acestei esente de lemn permite o Gama Larga de finisaje, de la vestita antichizare si pana la nuantele de Grafit toate pot fi utilizate cu succes in tratarea lemnului de stejar. Sunt multe variante de decorare a balustradei Care diferă în foncție de formă, de mărime dar cel mai important de materialul folosit pentru confecționarea balustradei.

Se pot realiza DIN structuri simple de inox în Special pentru amenajările de Astuce Modern, se pot CREA de asemenea combinații originale între inox și lemn sau inox și sticlă, și Clasicul Stil Care se menține în timp de această dată conturat cu Elemente DIN fier forjat. Nimic nu poate Egala frumusetea naturala un lemnului masiv. Pastrarea elementelor de autenticitate ALE lemnului masiv de prelucrare conturate de finisajul cu ulei ce reuseste sa pastreze intacta textura lemnului atat Vizual cat si tactil ofera SCARI un aspect UNIC. Capacitatea lemnului de a inmagazina Caldura este apreciata atunci cand le VEI utiliza fara incaltaminte. SCARI interioare Timisoara. Compania AlcoGroup executa MODELE deosemorsure de SCARI metalice pentru Interior si extérieur DIN fier forjat, inox, lemn sau sticla securizata. SCARA Spirala Metalica DIN fier forjat este realizata prin metoda traditionala de prelucrare a fierului forjat la cald. Balustradele DIN inox se realizeaza prin imbinari cu sudura in mediu argon. Treptele pot fi DIN fier, lemn masiv sau sticla securizata si laminata. Modelele si dimensiunile sunt analizatate si discutate pentru fiecare SCARA separat, in functie de cerintele si ASA clientului. Se poate folosi lemn simplu sau sculptat iar mana curenta poate fi DIN inox, fier forjat sau placata cu lemn.

Timpul de lucru estimat pentru modelul acesta este de 20 zile lucratoare. Pretul se stabileste in functie de: tipul materialului, diametrul tevilor folosite, cantitate, locatie de montaj, Model… Etc. Garantia pentru lucrarile executate de AlcoGroup este de 5 Ani, atat pentru materiale cat si pentru manopera. Unul dintre cele mai de succes proiecte realizate cu ajutorul treptelor din lemn de FAG simple.

Comments are closed